Smart Deals

Termeni si conditii

Introducere

S.C. ULTRA SPECIAL COMPUTER S.R.L. cu sediul in Bd. Decebal, Bl. 16, Sc. M, Parter, Deva, Romania, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J20 /128 /2010 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO 26524157 este compania care administreaza siteul www.ultraspecial.ro.

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate in aceasta pagina. Pentru folosirea site-ului in cele mai bune conditii, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
 

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.ultraspecial.ro este proprietatea S.C. ULTRA SPECIAL COMPUTER S.R.L si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor.

Este  interzisa copierea continutului site-ului, a fotografiilor si a datelor, fara acordul nostru. Acestea pot fi folosite numai cu acordul in scris al unui reprezentant legal ULTRA SPECIAL COMPUTER.

Folosirea fara acordul ULTRA SPECIAL COMPUTER, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare. 

 
 
 
Confidentialitatea datelor
 

Stimati cumparatori,
 

Toate datele preluate pe acest website sunt preluate pe serverele noastre, ele sunt gestionate conform Legii  nr.677 din 2001, nici o alta companie sau persoana nu va avea acces la aceste date. Informatiile cerute de noi sunt strict date ce se folosesc la facturarea produselor. Cand faceti cumparaturi in magazinul nostru va vom intreba numele, emailul, adresa de livrare, ora de livrare dorita, CNP-ul,  numarul de telefon si metoda de plata. 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC ULTRA SPECIAL COMPUTER SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

ULTRA SPECIAL COMPUTER nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site. Totodata tinem sa mentionam ca nu trimitem corespondenta fara acordul explicit  al clientului.

 


Va asiguram de deplina confidentialitate a tuturor datelor preluate.

 
 


Cu stima,


Bulea-Pocol Adrian
Administrator
Cotact: 0040 723 037 543
Email: shop[at]ultraspecial.ro
 

 

Partener CIT Grup - calculatoare refurbished © 2014 | Powered by Soft Dreams | ANPC