Smart Deals

Ce sunt produsele refurbished ??

Ce sunt produsele Refurbished by Ultra Special Computer?

 

Produsele refurbished comercializate de Ultra Special Computer sunt echipamente IT cu configuratii solide, fiind special create pentru mediul de afaceri. Sunt produse ale unor branduri ca Dell sau HP, care arata impecabil si functioneaza excelent. 

 

Un produs refurbished pleaca spre tine:

Produsul Refurbished trece printr-un sistem de testare ce include 10 pasi in care se verifica si testeaza vizual  exteriorul si cu programe specializate functionabilitatea echipamentului. Produsele trebuie sa intre in standard pentru a putea fi comercilizate ca fiind Refurbished by Ultra Special Computer.
 

Exemple de standarde refurbsihed:  calculatoarele, serverele, laptopurile au memoria testata si functionala 100% (fara erori sau intarzieri), hdd-ul testat de catre Ultra Special Computer pentru a ne asigura ca are 100% viata si e fara nici un bad. Bateria laptopului tine minim 30 de minute (sunati direct pentru modelul dorit posibil sa aiba baterie extinsa sau baterie noua). Imprimantele Refurbished de volum mic si mediu au maxim 120 000 de pagini printate iar cartusul este minim 35%, se verifica rolele de tragere, tamburul, cuptorul, kitul de mentenanta pentru a fi in parametrii prezentati de producator, toate tavitele, duplex-urile sunt testate si functionale. UPS-ul are acumulatori noi sau acumulatori care functioneaza la capacitatea unuora noi in termenii dati de producator.
 

Ce ai de pierdut daca NU cumperi un produs Refurbished by Ultra Special Computer.
- risti sa cumperi un produs care sa nu fie 100% functional, sa il primesti cu  hdd cu bad-uri sau care nu comunica 100% sau memoria sa nu fie testata
- risiti sa primesti un produs crapat, cu butoane lipsa sau cu mufe indoite.
- daca cumeri din alta parte risti ca bateria laptopului sa nu te tina deloc
- risti sa primesti un laptop sau un monitor cu pete pe ecran, dungi sau butoane lipsa.
 

De ce echipamentul refurbished este un Smart Deal?

De 3 ori testat. Echipamentele sunt testate o data de catre producator [Dell, HP, IBM] si de doua ori de catre specialistii nostri [o data la import si inca o data la instalarea sistemului de operare]

Super-pret. Pretul este cu cel putin 40% mai mic decat al unui produs nou, acelasi model, aceeasi configuratie

Castigi Timp. Produsele se livreaza cu Microsoft Windows preinstalat, deci poti sa le folosesti imediat dupa achizitie

Garantat. 3 ani garantie

Partener CIT Grup - calculatoare refurbished © 2014 | Powered by Soft Dreams | ANPC