Calculatoarele comercializate sunt produse business, performante si fiabile. Iti recomandam sa achizitionezi calculatoare Ultra Special Computer Refurbished deoarece beneficiaza gratuit de sisteme de operare Microsoft Refurbished preinstalate, originale, licenta Windows.

Calculatoare Ultra Special Computer Refurbished:
Super pret | achizitionand calculatoare refurbished economisesti. Livrare in aceeasi zi.


De 3 ori testat | calculatoarele sunt testate individual de furnizori, de specialistii Ultra Special Computer si prin instalarea sistemului de operare.

Garantat | 3 ani garantie, iar daca in 30 zile nu esti multumit de calculatorul achizitionat, il inlocuim.

Utilizare imediata | se livreaza cu sistem de operare Microsoft preinstalat, media kit si Antivirus bonus. 

In aceeasi idee ca si la laptopurile refurbished, calculatoarele din grupa refurbished reprezinta o alegere foarte buna in raport calitate/pret/performante. Aceste sisteme sunt echipamente profesionale utilizate in mediu business care acum sunt disponibile la un pret foarte bun si cu fiabilitate ridicata in timp. Toate calculatoare refurbished beneficiaza de garantie standard de 36 luni, sunt disponibile pentru achizitie si in rate si de asemenea au GRATUIT licenta sistem operare Windows. Cumperi refurbished si faci economie de bani, energie si ai performante la nivel de top.Un Calculator Second Hand de la un producator de top isi mentine performantele.
Calculatoarele second hand din oferta Ultra Special Computer sunt PC-uri folosite in mediul business (in special in companii mari). Costul initial al acestor produse a fost mare, fiind echipamente de top, care sunt performante in continuare.
Echipamentele sunt testate individual de specialistii IT de la Ultra Special Computer pentru un randament optim. Garantia standard este de 12 luni, iar daca doresti un PC cu garantie mai mare si cu licenta Windows gratuita, poti arunca o privire peste produsele refurbished.

Partener CIT Grup - calculatoare refurbished © 2014 | Powered by Soft Dreams | ANPC