Laptopurile comercializate sunt produse business, performante si fiabile. Iti recomandam sa achizitionezi laptopuri Ultra Special Computer Refurbished deoarece beneficiaza gratuit de sisteme de operare Microsoft Refurbished preinstalate.

Laptop Refurbished:
Achizitionand laptopuri refurbished economisesti. Majoritatea laptopurilor beneficiaza gratuit de sisteme de operare Microsoft Refurbished preinstalate (licenta Windows 8, 7 home si pro). Sunt testate individual de furnizori, de specialistii Ultra Special Computer si prin instalarea sistemului de operare. Laptopurile refurbished arata mai bine decat cele second hand, hard disk-ul, memoria si bateria sunt testate.

3 ani garantie, iar daca in 60 zile nu esti multumit de laptopul achizitionat, il inlocuim.

Se livreaza in 24 de ore, ambalat in cutie, cu sistem de operare preinstalat, kit instalare sistem de operare, drivere, antivirus bonus si toate cablurile aferente.

Laptop Second Hand:
Laptopurile Second Hand reprezinta alegerea potrivita atunci cand bugetul este restrans, dar vrei o varianta de calitate a unui sistem portabil performant. Laptopurile oferite de Ultra Special Computer sunt destinate pentru folosire in special in mediu business. Toate laptopurile vin cu CD cu driver iar instalarea unui sistem de operare Windows este avantajoasa alegand optiunile din pagina laptopului. Spre deosebire de laptopurile refurbished care au gratuit sistem de operare si garantie 36 luni, laptopurile second hand au o garantie de 12 luni, cu posibilitate de extindere.
Partener CIT Grup - calculatoare refurbished © 2014 | Powered by Soft Dreams | ANPC